Особливості ремонту холодильника Ardo

Особливості ремонту холодильника Ardo

Ми пропонуємо вам послуги ремонту та сервісного обслуговування холодильників Ardo («Ардо»).

Італійська торгова марка Ardo означає Arte Domestica - мистецтво облаштовувати свій будинок.

Холодильники Ardo (Ардо) добре зарекомендували себе на ринку України. Виробник наголошує на особливій надійності холодильника (наприклад, цьому сприяє використання двох компресорів або термостатів).

Але, якщо холодильник Ardo починає виявляти перші ознаки несправності: безперервно працює мотор-компресор або холодильник не вмикається – тоді Вам можемо знадобитися ми. Ми робимо терміновий ремонт холодильників Ardo в Дніпропетровську. Ми використовуємо якісні запчастини Ardo, що забезпечує високу якість ремонту. Наші майстри зроблять терміновий ремонт холодильника Ardo в Дніпропетровську у Вас вдома протягом кількох годин після Вашого дзвінка у зручний для Вас час. Ми надаємо вам гарантії на наше обслуговування, що підтверджує нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Ardo у Дніпрі!

До типових несправностей, які вимагають усунення при ремонті холодильників Ardo відносять: регулювання дверей, усунення засмічення зливу, заміну петель біля дверей холодильника, заміну шнура живлення від електрики. Ремонт холодильників Ardo при даному типі несправностей, не дивлячись на свою простоту, вимагає акуратності, дотримання техніки безпеки і досвіду роботи.

Якщо Ви помітили, що у Вашому холодильнику піднялася температура, не працює механічний чи електронний регулятор температури, компресор почав працювати без перерв або навпаки – надто рідко, то Вам необхідно звернутися до майстра.

До складних несправностей, як правило, відносять заміну конденсатора, випарника, фільтра-осушувача, компресора, а також усунення засмічення капілярної трубки. Ремонт холодильників Ardo може вимагати і заміну холодоагенту. Це не просто складні операції, які зможе провести лише досвідчені майстри, а й специфічні. Потрібне особливе обладнання, особливі навички, які є у наших майстрів. Ми зможемо зробити заміну блоку керування, термостата, нагрівача, двигуна вентилятора. Наші майстри відремонтували сотні холодильників та зможуть провести якісний ремонт вашого холодильника Ardo.

Коментарі (0)