Шосте почуття кондиціонера Whirlpool

Шосте почуття кондиціонера Whirlpool

Whirlpool – італо-американська марка побутової техніки. Історія фірми Whirpool починалася з випуску пральних машин, які здобули велику популярність і прославили торгову марку Whirlpool.

Сьогодні Whirlpool (Вірпул) – один із визнаних світових лідерів виробництва побутової техніки різного призначення: від систем кондиціювання до багатофункціональних побутових приладів для приготування їжі.

Бюджетні моделі кондиціонерів Whirpool (Вірпул) та дизайнерські спліт-системи серій City, Carisma, City Line та Sail Premium мають клас енергоефективності А та використовують як холодоагент озонобезпечний фреон R410A. В останніх моделях є вугільні фільтри Active Carbon, що прибирають неприємні запахи, та антибактеріальні фільтри Silver Ion. Функція індикації забруднення фільтрів та система самодіагностики дуже полегшують догляд за кондиціонерами Whirlpool.

«Найголовніше погода в будинку», співається у відомій пісеньці, ця пісня про кондиціонери Whirpool. У них реалізована технологія 6th Sense (шосте почуття), що автоматично налаштовує прилади на зміну температури всередині та зовні приміщення, а також підказує користувачеві, найефективніший режим роботи.

Всі несправності кондиціонерів поділяються на дві основні групи: кондиціонер взагалі не включається або недостатньо охолоджує та обігріває приміщення.

Найчастіше вони викликаються витіканням холодоагенту, неправильною експлуатацією чи несвоєчасним чищенням системи. Через це кондиціонер працює із підвищеними навантаженнями, і як наслідок – ламається.

Якщо ви виявили, що кондиціонер несправний – одразу відключіть його від джерела живлення, і лише потім шукайте несправність. Не намагайтеся ввімкнути та полагодити кондиціонер самостійно, це може призвести до більш серйозної поломки.

Наш майстер завжди готовий надати допомогу в ремонті кондиціонерів Whirlpool в Дніпрі. Ремонт та обслуговування кондиціонерів відбувається у найкоротші терміни на місці його роботи. Більшість несправностей чи чищення кондиціонерів майстер зробить дома протягом кількох годин.

Коментарі (0)