Siemens - холодильник по-німецьки

Siemens - холодильник по-німецьки

Історія заснування Siemens починається з далекого 1847 року, коли німецький інженер, який був водночас винахідником, науковцем та політичним діячем, заснував компанію, яка займалася електротелеграфією. Побутові прилади компанія почала випускати вже з 1906 року, коли публіці було представлено її перший пилосос. А перший холодильник із компресором Siemens випустила у 1938 році.

Сьогодні холодильники Siemens це – ідеальний дизайн, досконалістю форм та увага до деталей. Холодильники Siemens надгігієнічні: спеціальне антибактеріальне покриття зберігає свіжість продуктів. Технології Siemens дозволяють продуктам не змерзати, а режим суперохолодження ідеально підходить для заморожування ягід та грибів без втрати їх цілющих властивостей. Екологічність холодильників Siemens полягає у відсутності шкідливих холодоагентів. Вартість холодильників Siemens досить висока, але за час своєї служби відпрацьовує витрачені кошти.

Німецька техніка надійна та служить довго: середній термін роботи холодильника – 20 років. Старі моделі, привезені з Німеччини у перебудовні часи, працюють уже друге десятиліття і не збираються ламатися. Але іноді ремонт потрібен будь-якій техніці.

Як завжди найчастіша причина поломки обладнання – перепади напруги в електромережі. Інші за важливістю причини: недотримання рекомендацій щодо експлуатації техніки; неправильне підключення агрегату (через подовжувач, перехідник); і нарешті - природне зношування, тобто просто, час

Ремонт холодильника Siemens буде потрібно значно рідше, якщо дотримуватися рекомендацій виробника обладнання та проводити періодичні профілактичні роботи: заправлення холодоагентом, очищення капілярних трубок.

І якщо у Вас зламався холодильник Siemens (Сіменс), наші майстри зроблять терміновий та якісний ремонт Вашого холодильника Siemens (Сіменс) у Дніпрі у Вас вдома протягом кількох годин після Вашого дзвінка у зручний для Вас час. Ми надаємо гарантії на обслуговування, що підтверджують нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Siemens (Сіменс) у Дніпрі.

Коментарі (0)