Холодильник Daewoo – корейська практичність

Холодильник Daewoo – корейська практичність

Південнокорейська компанія Daewoo, що у перекладі російською мовою з корейської означає «Великий Всесвіт», було відкрито 1967 року.

Заводи Daewoo знаходяться у Південній Кореї, В'єтнамі, Таїланді, Індії, Мексиці, Узбекистані та Іспанії. Добротні, надійні, об'ємні, якісні та недорогі холодильники Деу дуже популярні як хороша побутова техніка.

Холодильники Daewoo витрачають менше електроенергії, ніж інші холодильники. Daewoo значно рідше ламаються і мають просто унікальне співвідношення ціни та якості. Вже багато разів було помічено, що функціональні нововведення, які вперше з'явилися у холодильниках Daewoo, надалі використовувалися практично у всіх холодильниках.

У всіх холодильниках Daewoo використовується система "no frost". Багато моделей забезпечені електронними модулями управління, які в першу чергу страждають від перепадів напруги, неправильної експлуатації або виходять з ладу через великий термін експлуатації.

До найчастіших поломок холодильників Daewoo відносяться поломки вентилятора, нагрівача та електронного модуля.

Ремонт холодильників Daewoo (Деу) потрібно досить рідко. Але, як і будь-яка техніка, вони можуть зламатися або зноситися раніше, ніж ви очікуєте. Тому якщо у Вас зламався холодильник Daewoo (Деу), наші майстри зроблять терміновий та якісний ремонт Вашого холодильника Daewoo (Деу) у Дніпрі у Вас вдома протягом кількох годин після Вашого дзвінка, у зручний для Вас час. Ми надаємо гарантії на обслуговування, що підтверджують нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Daewoo (Деу) у Дніпрі.

Коментарі (0)