Холодильник Electrolux - зручність по шведськи

Холодильник Electrolux - зручність по шведськи

AB Electrolux – шведська компанія, один із провідних світових виробників електричних та газових приладів для домашніх та професійних потреб. Компанію заснував у Стокгольмі в 1910 Аксель Веннер-Грен під назвою Elektromekaniska AB. У 1984 р. Electrolux придбала компанію Zanussi (Італія), а 1995 - підрозділ побутової техніки компанії AEG (Німеччина). Відбулося об'єднання мереж сервісних центрів Electrolux, Zanussi та AEG. Сьогодні концерн Electrolux відомий у всьому світі як виробник дуже якісної побутової техніки.

У холодильнику встановлено так зване напівутоплене випарний пристрій, що є розробкою фірми Electrolux. Завдяки цьому всередині холодильника холод розподіляється рівномірніше, а вологість вища, це покращує умови зберігання продуктів.

«Родзинки» холодильника Electrolux: функція автоматичного розморожування, полиці із сталевих прутків, витримують навантаження до 30 кг; спеціальний дротяний кронштейн для винних пляшок та запатентовані фірмою «пальці» для утримання банок та пляшок нестандартних розмірів. Дверцята холодильника проходять заводські випробування на 100 тис. відкривань, що відповідає 10 рокам звичайної експлуатації. При випробуваннях дверцята навантажуються масами 7 кг. В результаті навішування дверцята не перекошуються навіть після багаторічної експлуатації.

Які слабкі місця є у холодильників цієї фірми? На що найчастіше скаржаться користувачі? Часта причина проблем холодильника Electrolux перепади напруги в наших електромережах. Вони виводять з ладу плату керування холодильника. Іноді потрібна дозаправка холодильника фреоном.

Деякі потужні моделі досить сильно гудуть у порівнянні з іншими марками, але найчастіше шум буває викликаний неправильною установкою холодильника.

Скаржаться, що двері дуже щільно зачиняються. Як це не дивно, але це теж виявляється мінус. Доводиться сильно смикати та ламається ручка холодильника!

Акуратне звернення продовжить термін служби Вашого холодильника, але якщо у Вас зламався холодильник Electrolux (Електролюкс), наші майстри зроблять терміновий та якісний ремонт Вашого холодильника Electrolux (Електролюкс) у Дніпрі у Вас удома протягом кількох годин після Вашого дзвінка у зручний для Вас час . Ми надаємо гарантії на обслуговування, що підтверджують нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Electrolux (Електролюкс) у Дніпрі.

Коментарі (0)