Кондиционеры Sharp – на острие нового

Кондиционеры Sharp – на острие нового

Ця історія почалася в 1912 році, коли молодий токієць Токудзі Хаякава зареєстрував свою фірму з ремонту металовиробів і вигадав оригінальну пряжку для ременів, потім був винахід механічного «вічно гострого» олівця, англійською – «ever-sharp pencil». Тепер слово "sharp" (гострий) - назва фірми.

За свою довгу історію корпорацію Sharp не раз називали "першою" в галузі винаходів та застосування нових технологій: мікрохвильова піч, перша сонячна батарея, перший кишеньковий калькулятор.

Sharp вважається першою у світі у використанні технології рідких кристалів, мікросхем та напівпровідників, оптоелектроніки, інфрачервоної техніки та багатьох інших передових технологій.

З побутової техніки кондиціонери, Sharp є одними з найпопулярніших.

І тут не обійшлося без першості у винаході та застосуванні новітніх технологій.

Нова технологія Sharp - суперефективна система очищення повітря Plasmacluster. З її допомогою повітря у приміщенні насичується негативно та позитивно зарядженими іонами. Вони благотворно впливають на організм людини, при цьому знищують бактерії та віруси, сигаретний дим та аміак.

При правильній експлуатації кондиціонери Sharp довго Вас радуватимуть комфортом та зручністю використання. А коли настане час ремонту, головне – звернутися до грамотних фахівців.

Якщо Ви виявили, що кондиціонер Sharp несправний – одразу відключіть його від джерела живлення та дзвоніть у ремонтну фірму. Не намагайтеся ввімкнути та полагодити кондиціонер самостійно, це може призвести до більш серйозної поломки.

Наш майстер завжди готовий надати допомогу в ремонті кондиціонерів Sharp у Дніпрі. Ремонт та обслуговування кондиціонера відбувається у найкоротші терміни на місці його роботи. Більшість несправностей або чищення кондиціонера майстер зробить на місці протягом декількох годин.

Коментарі (0)