Особливості ремонту холодильника BEKO

Особливості ремонту холодильника BEKO

Ми пропонуємо вам якісний ремонт Вашого холодильника Beko у Дніпрі.

Торгова марка Beko порівняно молода. Побутова техніка під брендом Beko вперше з'явилася на прилавках магазинів у 1990 році, коли турецька компанія Arcelik, що входить до складу великої корпорації Koc Holding Durable Consumer Goods Group, вирішила вивести свою продукцію на світовий ринок.

Сьогодні компанія Arcelik володіє 11 брендами, включаючи Bregenz, Arctic, Blomberg та Grundig, та представляє свою продукцію більш ніж у 100 країнах світу.

Кожні 2 секунди у світі люди купують техніку торгової марки Beko. Незважаючи на чудову оснащеність холодильників Beko, вони мають на ринку помірну ціну.

Нашим майстрам неодноразово доводилося ремонтувати холодильники Beko. Бренд Beko широко поширений у нас в країні, і послуга ремонту холодильників Beko в Дніпропетровську досить затребувана. У результаті у нас накопичився достатній досвід. Часто лише за описом симптомів несправності холодильника, дистанційно наші майстри можуть визначити характер поломки та вид ремонту. Запчастини ми використовуємо лише оригінальні та можемо робити ремонт холодильників Beko з гарантією якості.

І якщо у Вас зламався холодильник Beko, наші майстри зроблять терміновий ремонт холодильника Beko у Дніпрі у Вас вдома протягом кількох годин після Вашого дзвінка, у зручний для Вас час. Ми надаємо Вам гарантії на наше обслуговування, що підтверджує нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Beko у Дніпрі!
Тільки звертаючись до професіоналів, ви можете отримати якісний ремонт холодильника Beko у найкоротший термін.

Коментарі (0)