Особливості ремонту холодильника Stinol (Стінол)

Особливості ремонту холодильника Stinol (Стінол)

Ми пропонуємо вам якісний ремонт Вашого холодильника Stinol (Стінол) у Дніпрі.

ЗАТ «Завод холодильників СТИНОЛ» — дочірнє підприємство ВАТ «Новолипецький металургійний комбінат», що випускає побутові холодильники європейського стандарту, є визнаним лідером на російському ринку. Слово «СТИНОЛ» - це скорочене «сталь із Новолипецька».

Будувала завод італійська компанія Merloni Progetti. Більшість комплектуючих із Німеччини, Італії та Франції. Компресори - з Японії (Matsushita) і Данії (Danfoss). За допомогою комп'ютерної системи перевірки будь-які проблеми зводяться до мінімуму, а автоматизоване керування виробництвом виключає помилки під час збирання.

Сьогодні марка Стінол змінила свого власника на найбільшого європейського виробника побутових електроприладів - італійський концерн A.MerloniS.p.A. Тепер завод випускає добре відомий нам Indesit.

Ремонт холодильників Stinol потрібно досить рідко через досить добре продуману конструкцію і якісне виготовлення.

Зазвичай причиною виходу з ладу холодильників Stinol стає зношеність деталей з часом, або неправильна експлуатація.

Характерні несправності холодильників Stinol (Стінол):

  • Вихід з ладу термостату
  • Несправності в системі "NoFrost"
  • Несправність датчиків холодильної камери
  • Витік холодоагенту через порушення герметичності контуру циркуляції холодоагенту
  • Несправність компресора.

Обмотка двигуна компресора дуже чутлива до перегріву, і якщо увімкнути холодильник відразу ж після вимкнення, то виникне додаткове навантаження на привід. Через це обмотка двигуна може перегоріти. Саме тому потрібно повторно вмикати холодильник, не раніше ніж через п'ять хвилин після вимкнення.

Наші майстри роками накопичували майстерність та досвід ремонту холодильників Стінол. У нас є спеціальне обладнання та оригінальні запчастини. Відремонтувати ваш Стінол ми зможемо швидко, якісно та за оптимальну ціну.

Коментарі (0)