Saturn - Сатурн кондиціонер

Saturn - Сатурн кондиціонер

Компанія "Saturn Home Appliances" була зареєстрована у США у 1997 році. Основною діяльністю був оптовий продаж побутової техніки до Східної Європи.

А сьогодні компанія Saturn виробляє побутову техніку, інструменти, сільськогосподарське обладнання, посуд та навіть позашляховики Groz. Але у нас найбільше відомі кондиціонери марки Saturn.

Заводи Saturn знаходяться у Китаї. На тих же заводах виробляється і продукція PHILIPS, ROWENTA, TEFAL, KENWOOD.

Кондиціонери Saturn не тільки охолоджують та нагрівають, а й очищають, осушують та іонізують повітря. Якість підтверджує тривалий гарантійний термін, який надає виробник.

Фахівці відносять системи кондиціювання Saturn до економ-класу, але при цьому всі підкреслюють їхню якість. Компанія використовує найсучасніші технології. На промислових виставках кондиціонерам Saturn присвоєно звання «Якісний народний продукт», «Народна марка», «Кращий бренд» та багато інших.

Найпоширеніший тип кондиціонерів – спліт-системи. У кожній обов'язково є функція авторозморожування та функція «Здоров'я», при включенні якої генеруються аніони. Якщо від'єднати кондиціонер від живлення, а потім знову увімкнути, він автоматично включиться в роботу в попередньо встановленому режимі. За допомогою таймера можна запрограмувати ввімкнення або вимкнення кондиціонера протягом 24 годин або перевести його в режим «сплячого». Деякі моделі оснащуються фільтрами тонкого очищення: антибактеріальним та електростатичним фільтрами.

При правильній експлуатації кондиціонери Saturn довго Вас радуватимуть комфортом та зручністю використання. А коли настане час ремонту, головне – звернутися до грамотних фахівців.

Якщо Ви виявили, що кондиціонер Saturn несправний – одразу відключіть його від джерела живлення та дзвоніть у ремонтну фірму. Не намагайтеся ввімкнути та полагодити кондиціонер самостійно, це може призвести до більш серйозної поломки.

Наш майстер завжди готовий надати допомогу в ремонті кондиціонерів Saturn у Дніпрі. Ремонт та обслуговування кондиціонера відбувається у найкоротші терміни на місці його роботи. Більшість несправностей або чищення кондиціонера майстер зробить на місці протягом декількох годин.

Коментарі (0)