Холодильники SHIVAKI - надійність та доступність

Холодильники SHIVAKI - надійність та доступність

Холодильники Shivaki функціональні апарати, оснащені багатьма зручними функціями: терморегулятор, стабілізатор, автоматична система розморожування, динамічне охолодження камери холодильника, система no frost, система надшвидкого заморожування продуктів в морозильній камері, звуковий сигнал, що нагадує Вам, що потрібно закрити двері.

Це якісні, але недорогі холодильні пристрої, що підходять і для дому, і для офісу. Апарати, випущені під цією торговою маркою, заслужили на позитивні відгуки покупців по всьому світу. Холодильники Shivaki добре виконують свої завдання, не потребують особливого догляду та мають клас енергоспоживання А.

Хоча за кількістю функцій холодильники Шивакі програють європейським аналогам, вони мають значні переваги. Їм не такі страшні перепади напруги в мережі, і, як правило, споживають менше електроенергії.

Одна з найскладніших поломок у холодильниках Shivaki – поломка випарника. Утворення витоку з випарника може з'являтися через механічне пошкодження або корозії, або в результаті заводського шлюбу.

Зовнішні прояви несправностей у холодильниках цієї марки є досить типовими. Найчастіше починає недостатньо охолоджуватись морозильна камера або підтікає вода знизу корпусу.

Якщо у Вас зламався холодильник Shivaki (Шивакі), наші майстри зроблять терміновий та якісний ремонт Вашого холодильника Shivaki (Шивакі), у Дніпрі у Вас вдома протягом кількох годин після Вашого дзвінка, у зручний для Вас час. Ми надаємо гарантії на обслуговування, що підтверджують нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Shivaki (Шивакі) у Дніпрі.

Коментарі (0)