Кондиціонер Daewoo - практична надійність

Кондиціонер Daewoo - практична надійність

Свій шлях у виробництві кондиціонерів кампанія Daewoo починала з автомобільних кондиціонерів. Сьогодні ж усім добре відомі їхні стаціонарні моделі, спліт-системи, касетні, канальні та інші кондиціонери.

Кондиціонери Daewoo (Деу) – це стильний дизайн, бездоганна робота, ефективність, компактність та багатофункціональність.

Низька собівартість кондиціонерів Daewoo (Деу) дозволяє постачати конкурентні, сучасні і не дуже дорогі моделі.

У кондиціонерів Daewoo (Деу) безліч можливостей: робота на охолодження та обігрів; автоматичний вибір режиму роботи; підтримка заданих параметрів повітря; можливість регулювання та перенаправлення повітряного потоку; різні фільтри очищення повітря, і, як маленький додатковий бонус - знімна передня панель внутрішнього блоку, що миється.

Але нічого не буває вічним, навіть кондиціонери Daewoo (Деу). На жаль, вони іноді ламаються. Якщо Ваш кондиціонер Daewoo, раптом, почав погано охолоджувати, або сильно гудіти, або просто не включається - значить настав час звернутися в ремонтну сервісну кампанію.

Коли ви виявите, що кондиціонер несправний – відразу відключіть його від джерела живлення, і лише потім шукайте несправність. Не намагайтеся ввімкнути та полагодити кондиціонер самостійно, це може призвести до більш серйозної поломки.

Наш майстер завжди готовий надати допомогу з ремонту кондиціонерів Daewoo (Деу) у Дніпропетровську. Ремонт та обслуговування кондиціонерів відбувається у найкоротші терміни на місці його роботи. Більшість несправностей або чищення кондиціонерів майстер зробить на місці протягом декількох годин.

Коментарі (0)