Особливості ремонту холодильника Liebherr

Особливості ремонту холодильника Liebherr

Ремонт холодильників Liebherr (Лібхер) у Дніпрі.

Звичайний німецький солдат, який служив в інженерних військах, на східному фронті, Ганс Лібхерр, навіть уявити не міг, що стане засновником величезної компанії. У 1945 році після другого поранення його кар'єра солдата була закінчена в одному зі шпиталів Відня.

Ганс Лібхерр був спадковим архітектором. Повоєнну Німеччину треба було відбудовувати. І його підприємництво почалося зі свого проекту оригінального мобільного баштового крана. У 1949 році готова модель крана підкорила всіх на промисловій виставці Mustermesse у Франкфурті на Майні, і за лічені дні невелика майстерня Ганса перетворилася на невеликий завод - справи пішли в гору.

А перші моделі холодильників зійшли з конвеєра у 1954 році, і вже зовсім скоро компанія Лібхер стала одним із лідерів світового ринку холодильної та морозильної техніки. Легендарна німецька якість, найсучасніші технології, найвища надійність, найбагатший модельний ряд – ось що таке холодильники Liebherr сьогодні.

У сучасних холодильниках Liebherr використовуються фірмові технології, які забезпечують найвищий рівень зручності, економічності та якості зберігання продуктів. Системи SuperCool і SuperFrost забезпечують швидке і разом з тим дбайливе охолодження та заморожування продуктів, система глибокого заморожування DuraFreeze здійснює заморожування при температурі -28 градусів, і багато інших систем і функцій. Всі процеси контролює електроніка, яка часто є причиною збою в роботі холодильника.

Ремонт холодильників Лібхер потрібний досить рідко. Серйозних недоліків у цих холодильників немає. Але, як і будь-яка техніка, вони можуть зламатися або зноситися раніше, ніж ви очікуєте. Тому якщо у Вас зламався холодильник Liebherr (Лібхер), наші майстри зроблять терміновий та якісний ремонт Вашого холодильника Liebherr (Лібхер) у Дніпрі у Вас вдома протягом кількох годин після Вашого дзвінка у зручний для Вас час. Ми надаємо гарантії на обслуговування, що підтверджують нашу відповідальність за якість ремонту холодильників Liebherr (Лібхер) у Дніпрі.

Коментарі (0)