Samsung кондиціонер

Samsung кондиціонер

Важко зараз повірити, але починався гігант Samsung із звичайного рису. Заповзятливий житель, тоді ще єдиної Кореї, Бьонг Чхуль Лі організував спільний бізнес із підприємцями з Китаю. Бізнес розвивався, Бьонг освоював нові горизонти та нові сфери діяльності.

Вже в 1973 році концерн Samsung орієнтується на виробництво електроніки та побутової техніки: від телефонів до холодильників.

А сьогодні не знайти галузі промисловості, в яких не діяли б підрозділи Samsung, починаючи від побутової техніки і закінчуючи космічними кораблями.

Кондиціонери Samsung відомі споживачам високоефективними біофільтрами для очищення повітря. Підтримується оптимальна для людини природна атмосфера, яка схожа на чисте лісове повітря.

Технології Samsung дозволяють випускати безшумні кондиціонери, які не порушать Ваш сон монотонним бурчанням. Дизайн кондиціонерів Samsung здатний задовольнити найвибагливішого покупця.

Якщо у Вас чомусь не працює належним чином кондиціонер Samsung, не поспішайте засмучуватися. Для початку уважно ознайомтеся з інструкцією з експлуатації. Можливо, що просто сіли батареї пульта дистанційного керування або забився повітряний фільтр.

Найпоширеніші несправності кондиціонерів Samsung це забруднення повітряного фільтра та надлишок або нестача фреону в системі.

Наш майстер завжди готовий надати допомогу з ремонту кондиціонерів Samsung у Дніпрі. Ремонт та обслуговування кондиціонерів відбувається у найкоротші терміни на місці його роботи. Більшість несправностей чи чищення кондиціонерів майстер зробить дома протягом кількох годин.

Коментарі (0)