Життя прекрасне! з холодильником LG

Життя прекрасне! з холодильником LG

Головна мета, яку декларує кампанія LG – створення продукції, що робить життя споживачів комфортнішим. І вона цього прагне: «Життя хороша» - говорить новий слоган компанії LG.

У холодильників LG(Елджі) висока якість складання та великий термін експлуатації. Ремонт холодильників LG – рідко потрібна послуга в сервісних центрах з ремонту побутової техніки. Співробітники сервісних служб називають компресори LG «невбивними». Холодильники LG (Елджі) мають найбільш надійну систему "NO FROST", впевнено працюють при високій відносній вологості навколишнього повітря.

Ціни на холодильники LG нижчі, ніж на аналогічні холодильники інших виробників, так що покупка холодильника LG матиме відмінне співвідношення ціни та якості.

Але не слід забувати, що будь-який побутовий холодильник, навіть найнадійніший, може зіпсувати неправильну експлуатацію.

Якщо у вас зламався холодильник або морозильна камера LG і потрібен терміновий ремонт холодильника LG (Елджі) в Дніпропетровську вдома — дзвоніть нам!
У нас напрацьований досвід, який у рази перевищує досвід майстрів з авторизованих сервісних центрів. Не допускайте ремонту свого холодильника дилетантів!

Основні причини, що призводять до поломки холодильників LG:

  • нестабільна напруга в електричній мережі – найпоширеніший негативний фактор;
  • зниження функціональності ущільнювальної гуми;
  • відкриті протягом тривалого часу дверцята холодильника;
  • встановлення холодильника поблизу опалювальних приладів;
  • пряме сонячне проміння;
  •  механічні пошкодження трубопроводів та компресорів;
  • розміщення у холодильній камері гарячих продуктів.

Наші фахівці зможуть зробити ремонт холодильників LG у Дніпрі будь-яких моделей та будь-якої складності. Серед наших послуг: заміна випарника, конденсатора, компресора, фільтра-осушувача, усунення витоку, вологи в системі холодильника, заміна термореле, вентилятора холодильника, гуми ущільнювача, та інші роботи.

Ми використовуємо сертифіковані деталі та витратні матеріали, рекомендовані виробником. Перед початком ремонту холодильників LG проводиться покрокова діагностика і виявляються всі технічні несправності.

Коментарі (0)